header

DUX sängar

DUX sängar är resultatet av nästan 90 års kontinuerlig utveckling. Alla våra sängar innehåller DUX unika spiralsystem där tusentals sammanlänkande spiraler i kallpressat stål arbetar tillsammans för maximal tryckavlastning. Vi kan erbjuda ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar – med eller utan vårt patenterade Pascal-system som gör att sängen kan anpassas efter individuella förutsättningar. 

Ramsängar

Ramsängen är en klassisk sängkonstruktion som kan placeras i en sängram eller förses med ben. DUX ramsängar är tillverkade av stark norrländsk furu och dubbla eller tredubbla spiralsystem av svenskt kvalitetsstål. Klädsel i bomull och stoppning i naturlatex.

 

Kontinentalsängar

Kontinentalsängen består av dubbla madrasslager för extra god följsamhet. DUX kontinentalsängar är tillverkade av stark norrländsk furu och dubbla eller tredubbla spiralsystem av svenskt kvalitetsstål. Klädsel i bomull och stoppning i naturlatex.  

 

Ställbara sängar

Ställbar säng kopplad till en motor som gör huvud- och ibland även fotändan höj- och sänkbar. Ett bra val för dig som vill kunna sitta skönt i sängen. Precis som våra andra sängar är de ställbara sängarna tillverkade i slitstarka material av högsta kvalitet.

Skillnaden med DUX

Vi tar sömn på allvar, så att du kan ta den för given. God sömn enligt DUX bygger på avancerad teknik, genuint hantverkskunnande, ihärdiga tester och omsorgsfullt utvalda material. När du sover i våra sängar vilar din kropp på resultatet av över 85 års forskning och utveckling.